Bleona Qereti

Obobo, ç'i bërë vetës Lyrics

Obobo, ç'i bërë vetës video

Votes:
0
Wrong lyrics?

Obobo, ç'i bërë vetës Lyrics Translations:

english

Bleona Qereti - Obobo, ç'i bërë vetës lyrics

Unë e di si të pa,e dëgjova çfarë të tha
Dhe ta bëri me sy,unë e di e kish me ty
Kujt ja shet ti ato unë e di kush është ajo e di Nuk i ha unë këto, mos më thuaj mua jo
Ku e gjete atë surrat, që se fut njeri në shtrat
Mbylle gojën mos e zgjat se tani u kape mat je mat çdo mesazh që ke marë, e kam parë në celular
Mora vesh se kush je tiBleona Qereti - Obobo, ç'i bërë vetës - http://motolyrics.com/bleona-qereti/obobo-ci-bere-vetes-lyrics.html
Ku do futesh mor i zi ku do ikësh mor i shkretë
do të var me kembë përpjetë tani (2x) Ha ha,
you mention how you threw me (away), stupid
you know that the pear has it's stem at the back* (what goes around comes around)
go now and don't cry like a brat(child)
oh no, look what you've done to yourself

Write a comment

What do you think about song "Obobo, ç'i bërë vetës"? Let us know in the comments below!

Recommended songs