Raina

Što imala kǎsmet Stamena Lyrics

Što imala kǎsmet Stamena video

Raina
Overview
Votes:
0
See also:
Wrong lyrics?

Raina - Što imala kǎsmet Stamena lyrics

Што имала кǎсмет Стамена, Стамена
мајка ѝ болна легнала, легнала. Мајка ѝ болна легнала, легнала
посакала вода студена, студена. Посакала вода студена, студена
од таа чешма шарена, шарена. Стамена ги зеде стомните, стомнитеRaina - Što imala kǎsmet Stamena - http://motolyrics.com/raina/sto-imala-kasmet-stamena-lyrics.html
отиде на чешма шарена, шарена. Отиде на чешма шарена, шарена
да налее вода студена, студена. Кога се у село мома враќаше, враќашe
сред село оро играја, играја.

Write a comment

What do you think about song "Što imala kǎsmet Stamena"? Let us know in the comments below!

Recommended songs