Soni Malaj

Fluturimi 3470 Lyrics

Fluturimi 3470 video

Soni Malaj
Overview
Votes:
0
Wrong lyrics?

Fluturimi 3470 Lyrics Translations:

english

Soni Malaj - Fluturimi 3470 lyrics

Sa rall e per mall,
tani flasim afer
ti s'me ke
si treshi me nente
ne akrepat e ores ne. Sa e merzitshme fundjava qe e lash,
me e trishtuar
se ajo qe vjen pas, 3470 po vonon
dhe jeta ime
eshte ne avion. Zemer ku je ti
me thuaj ku je tani,
vite te tлra
ne shpirt pikove ti. Zemer ku je tiSoni Malaj - Fluturimi 3470 - http://motolyrics.com/soni-malaj/fluturimi-3470-lyrics.html
mbi asfalt shketetire,
as dashuria
s'te lidhi me zinxhire. Miliona fytyra i verej
ecin valixhet
kete aeroport urrej,
ti fluturime
nderkombetare sje
dhembje e imja
aq planetare... Lëshohen shkallet shpresa ime dërrmuar,
sa shpejt po zbrazet avioni i mallkuar. dhe një shpirt i lodhur ende të pret,
vetëm këmba jote e bukur nuk zbret.

Write a comment

What do you think about song "Fluturimi 3470"? Let us know in the comments below!

Recommended songs