Vesa Luma

Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer Lyrics

Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer video

Vesa Luma
Overview
Votes:
0
Wrong lyrics?

Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer Lyrics Translations:

english

Vesa Luma - Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer lyrics

Tri ditë kam në dhomën time t'zbraztë
E dy ditë prej se ke shku
Veq një ditë kam mbet pa qajtë
E të nesërmen t'kam kërku
Një javë bëhet pa dashuri t'rrejshme
Një ditë shfaqesh e prapë s'je k'tu
Një orë mall është dhimbje skajshme
Sa një mijë vjet ty me t'besu shtat dit t'javës flasin mirë për ty
E gjashtë të tjera veq për tradhëti
Pesë netë të gjata sa pesëqindVesa Luma - Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer - http://motolyrics.com/vesa-luma/edhe-per-mu-do-te-ket-nje-zemer-lyrics.html
E katër tjera sa një mijë
Dhjetë orë rruge i kam ba me t'pa
Nëntë të tjera me t'përqafu
Ku ta dija unë e shkreta
Që ty s'kam me tu kujtuu Refren:
Ditën natën thërras me emer
Malli m'vret veq kur mendoj
Dhe për mu do t'kete një zemër
Që do të dijë të mos m'lëndojë

Write a comment

What do you think about song "Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer"? Let us know in the comments below!

Recommended songs