Tose Proeski

Ruski rulet Lyrics

Ruski rulet video

Tose Proeski
Overview
Votes:
+1
See also:
Wrong lyrics?

Ruski rulet Lyrics Translations:

croatianenglish

Tose Proeski - Ruski rulet lyrics

Целиот град за тебе зборува,
колку си ти згодна и убава,
секоја ноќ другари за тебе сонат, Кажи ми ти,
каде излегуваш,
под око ти кого погледнуваш,
чекори твои,
каде тивко ѕвонат, И руски рулет би играл за тебе
и живот би дал само да посакаш ти
за момент ме запали ко да сум динамит
остави сѐ и дојди и сакај ме ОооЕо...Патува далечен глас
ОооЕо...каде си ти
ОооЕо...по тебе изгорев јас Не сум поет песна да напишам,Tose Proeski - Ruski rulet - http://motolyrics.com/tose-proeski/ruski-rulet-lyrics.html
целиот свет да ти го донесам,
што можам јас,
заљубен занесен тажен, Секоја ноќ ѕвезди да,
заспивам,
пурпурен дожд солзи да сокрива,
зарем и ти сакаш,
да ме лажеш. И руски рулет би играл за тебе
и живот би дал само да посакаш ти
за момент ме запали ко да сум динамит
остави сѐ и дојди и сакај ме ОооЕо...Патува далечен глас
ОооЕо...каде си ти
ОооЕо...по тебе изгорев јас

Write a comment

What do you think about song "Ruski rulet"? Let us know in the comments below!

Recommended songs