Tose Proeski

Tvoite bakneži na moite beli košuli Lyrics

Tvoite bakneži na moite beli košuli video

Tose Proeski
Overview

Tvoite bakneži na moite beli košuli Lyrics Translations:

croatianenglish

Tose Proeski - Tvoite bakneži na moite beli košuli lyrics

Прости ми што те навредив
со ништо веќе не би погрешил
Моите зборови заборави ги
ко да не ни биле кажани Бакни ме и прегрни ме
ја признав веќе душо вината
Дај не мачи ме ајде прозбори
Во нас верува судбината (рефрен)Tose Proeski - Tvoite bakneži na moite beli košuli - http://motolyrics.com/tose-proeski/tvoite-baknezi-na-moite-beli-kosuli-lyrics.html
Твоите бакнежи на моите бели кошули
Цела ноќ ми будат спомени
Две недели разделени и осамени
Зар некој може да те замени? Снегови стојат меѓу нас
со бакнеж можеш да ги растопиш
Срце сонува и ќе направи мост
од твоите нежни прегратки

Write a comment

What do you think about song "Tvoite bakneži na moite beli košuli"? Let us know in the comments below!

Recommended songs