National Anthem

Albania Anthem Native Text Lyrics

Albania Anthem Native Text video

Votes:
0
See also:
Wrong lyrics?

National Anthem - Albania Anthem Native Text lyrics

Hymni Kombëtar
Rreth flamurit të përbashkuar,
Me një dëshirë dhe një qëllim,
Të gjithë Atij duke iu betuar,
Të lidhim besën për shpëtim.
Prej lufte veç ay largohet,
Që është lindur tradhëtor,
Kush është burrë nuk friksohet,
Po vdes, po vdes si një dëshmor.National Anthem - Albania Anthem Native Text - http://motolyrics.com/national-anthem/albania-anthem-native-text-lyrics.html
Në dorë armët do t'i mbajmë,
Të mbrojmë Atdheun në çdo vend,
Të drejtat tona ne s'i ndajmë,
Këtu armiqtë s'kanë vend.
Se Zoti vet e tha me gojë,
Që kombe shuhen përmbi dhè,
Po Shqipëria do të rrojë,
Për te, për te luftojmë ne.
Sent by Carlos André Pereira da Silva Branco

Write a comment

What do you think about song "Albania Anthem Native Text"? Let us know in the comments below!

More "Other Songs A - SAI" Album Lyrics

Recommended songs